Introductie van Conor Ryan, MODMO's hoofd After Sales Servicing

We willen je meer inzicht geven in de mensen achter je ebike en alles wat we bij MODMO doen.

Daarom publiceren we een reeks interviews met onze medewerkers, waarin we dieper ingaan op wat ze bij MODMO doen en hoe hun professionele achtergrond hun dagelijkse werk bepaalt.

Deze week ontmoeten we Conor Ryan, ons hoofd After Sales Servicing, de man die al je interacties met MODMO afhandelt nadat je ebike is aangekomen.

Conor, gevestigd in Dublin, kwam een ​​paar maanden geleden bij ons team. We spraken met hem voor een praatje, te beginnen met zijn rol bij MODMO.

Stel jezelf voor! Wie ben je en wat doe je bij MODMO?

Als we onze fietsen aan klanten verkopen, is het eigenlijk een van de belangrijkste dingen om ervoor te zorgen dat ze worden onderhouden.

Ik verzorg de mechanische informatie en diagnosticeer problemen. Als een klant een fiets heeft en ze hebben letterlijk geen idee wat er mis mee is, als ik beeldmateriaal of afbeeldingen kan bemachtigen, kan ik het op afstand diagnosticeren, of iemand in de goede richting wijzen zodat ze dat kunnen laat het diagnosticeren.

Een ander deel van je werk bestaat uit het werken met onze partners. Kun je ons daarover vertellen?

Dus train ik ook alle monteurs die we aan boord hebben of onderaannemers waarmee we samenwerken, inclusief het verstrekken van alle benodigde 'how to'-video's, evenals alle diagrammen en specificaties. Kortom, ervoor zorgen dat als onze klanten mechanische problemen hebben met hun fiets, ze worden verzorgd.

Mijn hele studententijd heb ik gewerkt als fietsenmaker. Fietsen is gewoon altijd een grote hobby van mij geweest. Ik heb dat ongeveer vier jaar gedaan en deze ervaring is me nu echt nuttig gebleken.

Ik train mensen op MODMO e-bikes, van de mechanische dingen - dus begrijpen wat de fiets aandrijft, hoe het trappen op een fiets je voortstuwt, enz. - tot de vaardigheden die nodig zijn om er een uit elkaar te halen, alles weer in elkaar te zetten en te kunnen om problemen te diagnosticeren die in eerste instantie misschien niet voor de hand liggend lijken.

Hoe verliep de samenwerking met MODMO tot nu toe?

In de positie waarin ik me nu bevind, voel ik me erg gelukkig omdat ik elke ochtend wakker word en elke dag dat extra beetje energie heb. Ik werk met een stel coole mensen over de hele wereld en het draait allemaal om fietsen. Het is dus zo'n beetje in mijn straatje.

Waar heb je de afgelopen tijd aan gewerkt?

Ik heb gewerkt aan een handleiding voor het oplossen van problemen. Het idee is dat klanten, wanneer ze een probleem hebben met hun fiets, op de app kunnen springen en deze gids voor probleemoplossing kunnen doornemen.

Het doel hiervan is om ze alle informatie te geven die ze nodig hebben om het probleem zelf op te lossen, of we kunnen in wezen voorschrijven wat er mis is met de fiets zonder ze eerst te ontmoeten, en dan kunnen ze een kaartje aanvragen en dan kunnen we zal een aannemer naar ze toe sturen.

Wat kunnen we de komende maanden van je verwachten?

Hopelijk de beste dienst na verkoop die we hebben gezien! We hebben onze concurrentie bestudeerd, we hebben de markt rondgekeken en andere bedrijven hebben aftersalesafdelingen, maar er is veel ruimte voor verbetering. Dus ik denk dat het een gebied is waar we van kunnen profiteren en MODMO voorop kunnen stellen.

Het idee is dat MODMO-klanten gemoedsrust zullen hebben, wetende dat wat er ook gebeurt, wij voor hen zullen zorgen.