Maak kennis met Joyvel Osorio, de maker van videocontent van MODMO

We willen je voorstellen aan onze teamleden, om je een beter idee te geven van wie we zijn bij MODMO en hoe we werken.

Deze week ontmoeten we Joyvel (Joy) Osorio, onze Video Content Creator die in februari van dit jaar bij MODMO kwam. Joy is een ervaren YouTuber en videografie-master uit Venezuela, die nu samen met ons team in Ierland is gevestigd. Hij beheert zijn eigen YouTube - kanalen over het bouwen van RC - vliegtuigen -- een in het Spaans en een inhet Engels .

We gingen zitten voor een praatje om alles te horen over zijn professionele achtergrond, zijn hobby's en zijn rol bij MODMO.

MODMO: Wat is je professionele achtergrond - hoe ben je met videografie in aanraking gekomen?

Vreugde: Het begon allemaal toen ik een kind was - mijn vader is een professionele fotograaf en hij leerde me fotografie sinds ik een klein kind was. Dus ik gebruik een professionele fotocamera, met film - ik gebruikte film, zoals zwart-witfilm - sinds ik misschien vijf jaar oud was, of zelfs jonger. Ik herinner me dat ik met mijn vader naar de donkere kamer ging om de foto's en zo te ontwikkelen.

Toen evolueerde het naar het maken van video's, omdat ik op een gegeven moment het maken van foto's verveelde - ik wilde dat ze bewogen. Dus ik spaarde om een ​​videocamera te kopen. Ik begon video's te maken, ik begon ze te bewerken in oude VHS. Ik voerde de video van de camera in de VHS in en voerde vervolgens het geluid of de muziek van een audiospeler in en bewerkte het in realtime in de VHS.

Toen kocht ik natuurlijk een computer en evolueerde alles naar het maken van video's in het algemeen. Daarna ben ik gaan werken voor de Venezolaanse overheid, het was een soort persafdeling voor de overheid en ik was cameraman. Toen plaatsten ze me als video-editor, enzovoort, toen verhuisde ik naar een ander tv-station en ging ik ook freelancen voor andere bureaus.

MODMO: Waarom wilde je bij het MODMO-team komen?

Vreugde: Het was erg interessant, de manier waarop de rol werd geadverteerd. Ik zag video's over het bedrijf en wat Jack aan het doen was, en het idee achter MODMO, en zijn verhaal was erg overtuigend.

Toen had ik een interview met Damien, mijn huidige baas, en Jack, en zij hadden veel ideeën en projecten waar we nu aan werken. Ik dacht dat het perfect voor mij was. Ik hou van dingen waarvan ik het gevoel heb dat ik iets doe voor de planeet of voor iemand anders, en bij MODMO doen we iets dat ertoe doet voor iemand anders en de planeet, weet je? Dat is iets dat echt belangrijk voor me is. Afgezien daarvan is natuurlijk het feit dat ik doe wat ik het liefste doe: video's maken.

MODMO: Wat is je rol nu bij MODMO?

Vreugde: Ik maak dagelijks inhoud, video-inhoud, en dat omvat het idee hebben, het idee vervolgens opschrijven en het vervolgens uitvoeren. Dit idee kan een vlogvideo zijn, het kan een merkvideo zijn, het kunnen veel verschillende soorten video's zijn.

Ik moet ook helpen bij het bewerken of creëren van inhoud voor sociale media, videogerelateerde dingen, en soms omvat het het maken van CGI-modellen van de fiets, dus 3D-weergaven en dat soort dingen.

Aan de technische kant moet ik de video's bewerken, dus inclusief kleurcorrectie en audiomanipulatie. Het is erg breed. Maar uiteindelijk is het gewoon het samenvoegen van bewegende beelden en geluid.

Dus ik vertel verhalen over wat we doen. Video is een heel goed medium om dat te creëren, om verhalen te vertellen, en het is tegenwoordig erg populair bij sociale media en YouTube en al die platforms. Video is de perfecte manier om dit te doen, omdat je het product beter kunt laten zien, je kunt het product horen, het is op die manier levendiger dan alleen een foto.

MODMO: Ben je zelf een fietsliefhebber?

Vreugde: Ja! Terug in Venezuela was ik geen profwielrenner of zoiets, maar als ik de kans kreeg pakte ik mijn fiets en ging ergens heen. Ik herinner me dat ik een keer naar een berg ging, maar het was een erg steile helling en het was niet erg veilig om daarheen te gaan, dus ik viel een paar keer, dat zul je zien in een van mijn MODMO- video's . Maar ik testte gewoon de fiets en zo.

Toen ik naar Ierland kwam, gebruikte ik de fiets als transportmiddel voor woon-werkverkeer. Ik heb natuurlijk een heel goedkope fiets gekocht, want dit is het soort fiets dat je op straat laat staan ​​en als het een mooie fiets is, zal iemand hem stelen of onderdelen ervan stelen. Maar het werkte voor mij. Ik heb veel geld bespaard met woon-werkverkeer.

Ik ben dus geen professionele motorrijder, ik vind het gewoon leuk. U bespaart geld en u oefent ook een beetje, en het is goed voor de planeet. Ik houd dat graag in gedachten wanneer ik een fiets gebruik, en het is geweldig. Ik voel mij goed.

MODMO: Wat kunnen klanten de komende maanden van je verwachten?

Joy: Nou, er is veel content die ik ga uitbrengen. We hebben verschillende categorieën: er is een categorie vlogs - voor vlogs heb ik meer vrijheid, dus klanten kunnen zeer interessante inhoud verwachten - en er zijn ook merkvideo's en How To-video's. How To-video's zijn technischer en voor merkvideo's maak ik heel, heel filmische video's.

Joy heeft gewerkt aan video's voor YouTube, voor onze website en voor advertentiecampagnes. Bekijk zijn werk op ons YouTube-kanaal (en klik op abonneren voor regelmatige updates!)